Kesklinna elamukrunt tupiktänaval Veerenni asumis!

Siin on pakkumine, mis tegelikult müüb ennast ise. Veerennis ei liigu palju vaba kinnisvara, veel vähem krunte, kus on olemas kõik eeldused, et unistuste kodu algusest peale ise rajada.

Elamukrunt asub Veerenni asumis vaiksel tupiktänaval, kuhu liiklustiheda elu müra ei jõua.
Kehtestatud detailplaneeringu kohaselt on kinnistule määratud ehitusõigus ühe kuni 2-korruselise elamu (sealhulgas katusekorruse) ehitamiseks. Hoonete suurim lubatud ehitusalune pind on 180 m2, max suletud brutopind 320 m2.

Planeeritavate kruntide kavandatav hoonestus peab paigutuselt, arhitektuurselt kujunduselt, suuruselt ning materjalide valikult olema kooskõlas lähiümbruse ehitistega ja arendama keskkonda harmooniliselt ilma liigsete kontrastideta. See tähendab, et eeldatakse uue kodu sobivust rajooniga silmailu ja stiili säilitamiseks.

Planeeritavate hoonete arhitektuurne kujundus, suurus ning ehitusmaterjalide ja detailide valik peab harmoneeruma hoonestusega lähinaabruses ja tänavavaates. Lubatud välisviimistluse materjalid: seinad – kivi, krohv, laudvooder, värv; katus– 2-kaldeline katus 15-50 kraadi; aknad ja välisuksed– puit.

Vee-, kanalistasiooni-, elektri- ja sidetrassid krundi piiril.

Krunt sobib hästi uuele omanikule, kes tahab luua pikaaegset kodu ja kes hindab stiilipuhast lähenemist. Samas võib alati kasutada krunti hea investeeringu aluseks, see otsus on juba uuel omanikul.

Scroll to Top